I'm Waiting You
BlackWhite?



assalamualaikum :)

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About


Square-Square



"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Sunday, October 13, 2013 | 10:54 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum :) heyy guys ! lama gila kan aiman tak menulis , dah nak sebulan dah aiman tak menulis kan ? banyak benda jadi dalam tempuh sebulan , kalau nak tulis semua maybe sampai malam taksiap kot :P hehehe , btw aiman ade satu cerita nak tulis harini , blog nie dah macam diari dah kan ? bila ade something happen in my life , i will write it and make it as my memories :) nak tahu tak , harituh kan aiman study dekat library sebab sekarang aiman tengah final exam , you know what , i saw ............................... hah cuba teka aiman nampak sape ? :P hahaha , ape ? awa tanya aiman nampak sape ? adalaaaaah :P sibukk je , hehe , harituh aiman pegi library sorang je sebab nak study pasal Electrical Machine And Control :) aiman sampai dalam pukul 9.45 kot harituh , and macam biasa bila masuk je library duduk dekat depan tuh kejap baca newspaper *cehh siap nak cakap omputih :P dalam 20 minit kot aiman lepak luar baca newspaper then decide masuk , peh dalam tuh semua ade membe , aiman sorang je yang duduk sorang sorang , so aiman decide amek tempat paling belakang sekali , then bukak nota , membaca sampai 1 jam setengah kalau taksilap , lepastuh maz text tanya dekat mana , after a few minute maz datang , hah tade lah duduk sorang lagi , layan kan si maz kecik buat nota dia , borak borak then , tiba-tiba ............................. aiman nampak budak ni pakai baju coklat , alahaaaaai comelnyaaa dia :* melting ! meting ! melting ! hah , dengan bawak buku , calculator semua , dia duduk selang 4 meja depan aiman , woaaaaaaaa ! nak tengok gamba dia ? hah kejap tau .



hah tuh budak pegang calulator tuh , hmm hmm , meltinggg ! then tanya maz dia siapa , maz cakap dia budak kelas sebelah , woaaaaa ! i have a chance ! lepastuh dengan segala yang ade , i make a note , hahaha , nak tahu mana aiman dapat kertas ? pakai kulit kertas kajang yang warna coklat tuh , pinjam pen warna pink maz , then i make a note :) then mintak tolong maz bagi , hah kalau nak bagi sendiri memang goyang lutut , tahap ke gentlelan tuh belum sampai , then nak tahu tak tade respon tau , wuhaaaaaa :( dalam 1 jam macam tuh dia kemas kemas barang nak balik , hah ape lagi , aiman kejar lah , hmm taktahu dia pakai kuasa ape , kejap dah hilang , lepastuh budak budak ni ajak makan dekat menggong , aiman ikotkan aje , bila dekat menggong jumpa maz , then berani kan diri mintak no budak tuh dekat maz , maz bagi , woaaaaa ! takputus asa tau :P petang tuh sebelum main takraw, aiman call no tuh , tapi tak angkat , with my positive thinking *maybe dia busy kot , lastlay dalam pukul 8 macam tuh dia call , suara dia kan kan ................... alahaiiii melting tau tau ! aiman tanye nama dia ape , dia cakap miera , then we make our conversation until late night , mula mula kenal kan ? miera macam polis tau :P macam macam kot dia tanye :P but sometimes it funny , we write our memories together :) hehe , macam mana aiman declare dengan dia , aiman takpaah cerita lah eh ? :P

hari jumaat harituh , miera pegi hari keluarga pengawas katanyaaa , ouh ya sebelum dia pergi dia cakap nak jumpa kejap , so aiman kata lah okay :) aiman tak syak ape ape pun mase tuh , aiman datang , then jumpa dia kejap sebelum dia pergi harituh keluarga tuh , you know what , miera bagi aiman something tau ! hah cuba teka ape dia ? :P


hah nie hah miera bagi aiman , alahaaaai comelnyaaa dia :* nampaknya mia dah ade adik lha lepas ni , kan mia ? hihi , rasenya , sampai sini je la cerita aiman harini :) takecare guys !


Miera Sayang ,


kite takjanji akan ade dengan awak , tapi selagi kite ade kite akan sentiasa ade dekat dengan awak ye sayang ? goodluck untuk spm awa ye sayang ? belajar rajin rajin tau ! kite tahu awa takbelaja siap awa nanti ! :P i will love you with all my heart princess :) insyaallah :) terimakasih awa selalu ade dengan kite :) iloveyou sayang :) pray for us yea guys ? have a nice day :) Assalamualaikum :)


Older Post